Mechan+Groep+haalt+Valtra+naar+Achterveld
©

Mechan Groep haalt Valtra naar Achterveld

Het trekkermerk Valtra is vanaf half mei vertegenwoordigd vanuit het hoofdkantoor van de Mechan Groep in Achterveld. Valtra zal zich nog dit najaar in een geheel nieuw Experience Centre en eigen omgeving presenteren.

Een onderdeel van de vernieuwde strategie van de Mechan Groep is het verhogen van de klanttevredenheid, betere ondersteuning van de dealerorganisatie en concentratie en harmonisatie van technische kennis.

Om die reden is het merk Valtra vertegenwoordigd vanuit Achterveld. Nog dit jaar zal de nevenvestiging in Steenwijk (Agritech) sluiten die tot nu toe de Finse trekker vertegenwoordigde..

Heroriëntatie

In de nieuwe strategie met een sterke focus op de verkoop van trekkers van de merken van Agco hoort ook een heroriëntatie van de vertegenwoordiging van merken.

Daarom stopt de Mechan Groep ook met de vertegenwoordiging van de verreikers van Dieci en grondbewerkingsmachines van Celli.

Synergie

‘Middels deze herpositionering en optimalisatie gaan we meer synergie behalen. Dit gaat ten goede komen van de merken en de dealers’, zegt Ray Uiterwaal, CEO van de Mechan Groep.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
Meer weer