Gratis+smulmeloentjes+bij+Happy+Meal
© McDonald's

Gratis smulmeloentjes bij Happy Meal

McDonald’s deelt vanaf morgen iedere eerste woensdag van de maand gratis fruit uit bij Happy Meal. Het initiatief helpt ouders volgens de fastfoodketen hun kinderen meer fruit te laten eten.


De kinderen krijgen van McDonald's Smulmeloentjes. De multinational verwacht jaarlijks honderdduizenden zakjes met meloen uit te delen. Met ‘Fruitige Woensdag’ helpt McDonald’s ouders een verantwoord voedingspatroon te stimuleren bij kinderen.

Directeur Gert Mulder van Frugi Venta, het Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland, juicht het initiatief toe. 'Fruit eten wordt zo onderdeel van het Happy Meal, dat voor veel kinderen een synoniem is voor lekker en fun.'

Weer

 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 16°
  70 %
Meer weer