Blogcompetitie duurzaamheid The Milk Story

The Milk Story laat jongeren tijdens een blogcompetitie aan het woord over uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in de zuivelsector. Thema: welke kansen biedt het klimaat voor de melkveehouderij?

Blogcompetitie+duurzaamheid+The+Milk+Story
© -

Heb jij een goed verhaal of idee en wil je deze graag delen met de wereld, blog dan mee. Lever je blog uiterlijk 26 maart in via de Facebook-pagina van The Milk Story.

The Milk Story is het digitale platform voor dialoog over alle maatschappelijke aspecten van de productie en consumptie van zuivel.

Stemmen en comments

Stemmen en comments plaatsen op blogs kan tot en met 28 maart 2014. Een deskundige jury, bestaande uit professionals uit de sector met verschillende expertises, selecteert uit een voorselectie van vijf inzendingen uiteindelijk de drie winnende.

Je blog mag uit maximaal drie- tot vierhonderd woorden bestaan en het uitgangspunt van de blog is dat het oproept tot dialoog. Dat kan door het droppen van een stelling of het vragen van advies.

Je blog moet worden ondersteund door een foto of een korte video die verband houdt met het onderwerp van de blog. 'Het is niet de bedoeling om een wervende/marketing tekst te schrijven over een organisatie/bedrijf', benadrukt The Milk Story.

Kritisch

De blog mag kritisch zijn ten opzichte van melk, melkproducenten en andere stakeholders, bestaande wet- en regelgeving en huidige ontwikkelingen binnen de zuivelsector. Argumenten dienen wel altijd deugdelijk te worden onderbouwd.

The Milk Story stelt als andere voorwaarde om, indien relevant, in hun blogs naar andere interessante websites te verwijzen die hun visie en argumenten onderbouwen.

Winnaars

De inzendingen van de winnaars van de blogcompetitie worden op nieuweoogst.nu geplaatst.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer