Plantion+gaat+weer+vroeg+veilen
© Willem Dijkema

Plantion gaat weer vroeg veilen

Afzetorganisatie Plantion in Ede begint volgende week weer met het vroeg veilen van tuin- en perkgoed.

Tijdens de periode van het vroeg veilen wordt om 5.30 uur op twee of drie klokken gestart met het veilen van tuin- en perkgoed en aansluitend kamerplanten. Om 6.00 uur begint het reguliere veilen van snijbloemen.

Een half uur eerder veilen levert voor Plantion logistieke voordelen op. Vroeg veilen loopt door tot en met vrijdag 13 juni 2014.

Positie versterken

Plantion wil met vroeg veilen ook haar positie als marktplaats voor tuin- en perkgoed verder versterken. Vroeg veilen gebeurt voor het vierde achtereenvolgende jaar, op verzoek en tot tevredenheid van aanvoerders en klanten, meldt Plantion.

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer