Rendement Ranking jonge melkveehouder

UNIFORM-Agri en NAJK organiseren voor melkveehouders dit jaar Rendement Ranking. De jonge boeren worden uitgedaagd om het verborgen rendement op hun bedrijven te verlagen door hun technische resultaten te verbeteren.

Uit onderzoek blijkt dat het verborgen rendement op melkveebedrijven kan oplopen tot boven de 5 euro per 100 kilo melk. Dit is te voorkomen door verbetering van de melkproductie, vruchtbaarheid, gezondheid en veevervanging.

Op basis van de data van het eigen bedrijf wordt bij Rendement Ranking het verborgen rendement op het bedrijf nauwkeurig berekend. Via scholing en masterclasses wordt er geprobeerd om dit verborgen rendement te verlagen.

Nulmeting

Bij de start van het project vindt er bij elke deelnemer een nulmeting van het verborgen rendement plaats. Hierbij ontstaat, afhankelijk van het aantal deelnemers, een ranking van 1 tot en met 100.

Na scholing en masterclasses wordt er eind 2014 opnieuw een ranking gemaakt, waarbij wordt verwacht dat iedereen zijn verborgen rendement heeft teruggedrongen.

UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri is een internationaal bedrijf dat managementinformatiesystemen ontwikkelt voor de melkveehouderijsector, waaronder Rendement Ranking.

Het managementpakket kenmerkt zich door krachtige onderbouwde analyses en sterke maatwerkkoppelingen met procesapparatuur en goede betrouwbare en correcte databases.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer