Opfok de Kuikenaer wordt PoultryPlus

Opfok de Kuikenaer gaat per 1 maart 2014 verder onder de nieuwe naam PoultryPlus. Deze nieuwe naam is ontstaan door het samenvoegen van de opfokactiviteiten van Hendrix Broilers en Opfok de KuikenaeR.

'Het is de bezegeling en afronding van de integratie van de opfokactiviteiten', zegt manager Robin Kemper van PoultryPlus.

'De kip staat bij ons zoals altijd centraal. Deze nieuwe naam geeft dat eigenlijk heel mooi weer. We leveren vleeskuikenouderdieren met een plus, met iets extra’s. Op z’n Engels wordt dat PoultryPlus', verklaart Kemper.

Ketensamenwerking

De komende jaren gaat PoultryPlus die plus continueren. 'We werken aan een speciaal systeem waarmee opfokkers en vermeerderaars elkaars data kunnen zien en daarmee meer idee krijgen hoe het met een koppel gaat. Zo kun je samen nog beter bouwen aan het beste resultaat.'

PoultryPlus is als opfokorganisatie voor vleeskuikenouderdieren een dochteronderneming van ForFarmers Hendrix. De afzet vindt plaats in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en het noorden van Oostenrijk.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer