Rudolf Raymakers wint Innovatieprijs 2014

Dierenarts Rudolf Raymakers van De Varkenspraktijk uit Someren is de winnaar van de innovatieprijs 'Varkens gezonder produceren'. Die prijs werd dinsdag uitgereikt tijdens het achtste Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid in Venray.

Rudolf+Raymakers+wint+Innovatieprijs+2014
© Nieuwe Oogst

'Ik ben wel een beetje perplex', reageerde Raymakers, toen hij de kolossale beker in ontvangst nam. Raymakers werd gekozen uit drie genomineerden. De andere twee waren Manon Houben van PorQ en Mart Smolders van HyCare.

Raymakers zet zich al jaren in de volle breedte in voor een betere varkensgezondheid. Hij initieerde verschillende onderzoeken waarmee de varkenspraktijk zijn voordeel heeft gedaan.

Samenwerking in de keten

Raymakers is ervan overtuigd dat een goede samenwerking op het bedrijf en samenwerking in de keten, leidt tot een beter product, een hogere toegevoegde waarde en maatschappelijk draagvlak. 'Mijn uitdaging is daarin een proactieve rol spelen.'

De dierenarts ontving de beker uit handen van juryvoorzitter Han Swinkels. Voorzitter Maarten Rooijakkers van LTO Varkenshouderij was dagvoorzitter tijdens het Praktijksymposium.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer