GreenLive Kalkar is nieuwe Agrado

Het Ulftse bedrijf LNAgro de Ondernemerij streeft ernaar om van dat de agrarische vakbeurs GreenLive Kalkar de nieuwe Agrado te maken.

‘Qua sfeer en bezoekersaantallen willen we dat dit de Agrado Plus wordt en we zijn al aardig op weg', zegt Koen Nieuwenhuis van LNAgro de Ondernemerij.

LNAgro de Ondernemerij is standhouder en medeorganisator van de agrarische vakbeurs GreenLive Kalkar en verantwoordelijk voor de inbreng van de Nederlandse bedrijven. Deze Nederlands-Duitse beurs vindt plaat op het beurzenterrein van Wunderland Kalkar.

Veel potentie

Er zit volgens Nieuwenhuis veel potentie in deze beurs in dit intensieve landbouwgebied. ‘Vandaar de grote aantrekkingskracht voor bedrijven uit Duitsland en Nederland. Zeker als je kijkt naar het doelgebied Oost-Nederland/Nordrhein-Westfalen.’

LNAgro de Ondernemerij gaat ervan uit dat de ruim 220 aanwezige bedrijven ervoor zorgen dat de grens van 15.000 geïnteresseerde bezoekers wordt doorbroken. Ruim 30 procent van de standhouders zijn Nederlandse bedrijven.

De beurs is 9, 10 en 11 december elke dag van 13 tot 22 uur.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer