Help Kverneland met beste veldspuit

Het ontwikkelen van de beste spuit in de markt met de inbreng van professionele eindgebruikers, dat is de ambitie van Kverneland Group met Project iX.

Help+Kverneland+met+beste+veldspuit
© eigen foto Kverneland

De lancering is op Agritechnica, volgende week in Hannover. Kverneland nodigt bezoekers uit om persoonlijke ideeën en suggesties voor de veldspuit van de toekomst met het projectteam te delen.

‘De kennis en deskundigheid van gebruikers is er wel degelijk en we willen deze maximaal benutten in onze toekomstige spuitenontwikkeling’, zegt Piet Jan van der Marel van de ontwikkelingsafdeling van Kverneland.

Gezamenlijke visie

Boeren, loonwerkers en gebruikers van veldspuiten die Project iX bezoeken, kunnen op Agritechnica gemakkelijk de belangrijkste eisen van hun eigen toekomstige spuitmachine configureren.

‘Project iX is erop gericht om een weerspiegeling van onze gezamenlijke visie te krijgen die het wezenlijke verschil in de toekomst van spuiten zal maken’, zegt Van der Marel. ‘De dialoog met de eigenaren en chauffeurs van spuiten is belangrijk voor ons.’

Reis naar fabriek

De beste ideeën beloont Kverneland met een reis naar de Crop Care fabriek in Nederland, waar de eindgebruiker van gedachten kan wisselen met de ingenieurs. Kverneland is op Agritechnica te vinden in hal 5.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer