Aanwijzing derde tranche Natura 2000

Het ministerie van Economische Zaken heeft de derde tranche Natura 2000-gebieden definitief aangewezen. Later dit jaar volgt de vierde en laatste tranche.

Aanwijzing+derde+tranche+Natura+2000
© Nieuwe Oogst

De 24 Natura 2000-gebieden zijn vandaag gepubliceerd in de Staatscourant. De aanwijzingsbesluiten liggen vanaf vandaag tot en met dinsdag 15 oktober 2013 ter inzage. De beroepsprocedure start morgen en duurt tot en met dinsdag 15 oktober.

Het gaat om de volgende gebieden:

Van Oordt's Mersken, Drentsche Aa-gebied, Dwingelderveld, Uiterwaarden Zwarte Water en Vecht, Olde Maten & Veerslootslanden, Vecht- en Beneden-Reggegebied, Springendal & Dal van de Mosbeek, Dinkelland, Landgoederen Oldenzaal, Uiterwaarden Lek, Botshol, Zouweboezem, Haringvliet, Hollands Diep, Biesbosch, Grevelingen, Kop van Schouwen, Manteling van Walcheren, Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux, Grensmaas, Geleenbeekdal, Brunssummerheide, Bemelerberg & Schiepersberg en Sint Pietersberg & Jekerdal.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer