Omzet+Danone+stijgt+door+babyvoeding
© Nieuwe Oogst

Omzet Danone stijgt door babyvoeding

Voedingsmiddelenbedrijf Danone heeft in het tweede kwartaal van 2013 5,72 miljard euro omzet behaald. Dat is 6,7 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De Franse onderneming profiteerde vooral van een sterkere vraag naar babymelk in China.

Ook in de Verenigde Staten en Rusland groeide de eigenaar van onder meer de merken Actimel, Activia, Danio en Danoontje.

In de eerste zes maanden van dit jaar nam de omzet met 6 procent toe tot 11 miljard euro in vergelijking met het jaar ervoor. De nettowinst over het eerste halfjaar daalde met 1,3 procent naar 873 miljoen euro.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  24° / 14°
  0 %
 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 17°
  40 %
Meer weer