Ploeger Oxbo neemt Bourgoin Group over

De Ploeger Oxbo Group in Roosendaal heeft, via een dochteronderneming van Ploeger Agro Frankrijk, de aandelen van SAS Bourgoin Investissements overgenomen. Bourgoin zet de activiteiten onder de huidige merknaam voort.

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat de overname een geweldige kans is op synergie als het gaat om ontwikkeling en innovatie van oogstmachines. De combinatie versterkt het netwerk van distributie en service.

Ploeger Oxbo is gespecialiseerd in de productie van landbouwmachines voor de voedselverwerkende industrie en versmarkten. Het gaat om oogstmachines voor erwten, bonen, aardappelen, wortelen, spinazie, bessen, citrusvruchten, koffie, druiven, olijven en zaad- en suikermaïs.

Oogstapparatuur

SAS Bourgoin Investissements, met het hoofdkantoor in Bournezeau, is gespecialiseerd in de productie en verkoop van oogstapparatuur voor zaaigoed, zaadmaïs, popcorn en suikermaïs.

BCMH Tech, een onderdeel van Bourgoin, heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en de productie van machines voor de oogst van erwten, sperziebonen, spinazie, sojabonen, kruiden en bonen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer