CoMore neemt Agrovision over

CoMore neemt met terugwerkende kracht vanaf 1 april 92 procent van de aandelen van Agrovision over. Aandeelhouders verkopen hun aandeel in Agrovision omdat zij zich willen richten op hun kernactiviteiten.

Hoeveel voor de aandelen is betaald, houden beide bedrijven binnenskamers. 'Daarover doen we geen uitspraken', geeft CoMore-directeur Ron van Megen aan.

Agrovision levert programma's die boeren ondersteunen in hun management en boekhouding. Belangrijkste aandeelhouders van Agrovision zijn Agrifirm (33%), ForFarmers (23%) en Siva-producten (27%), dat van de gezamenlijke LTO's is.

Sterke partner

'In CoMore hebben wij een sterke en stabiele partner gevonden. Door de krachten te bundelen, kunnen we beter inspelen op alle ontwikkelingen in de agrarische sector', zegt directeur Karel Heijink van Agrovision.

Het Siva-bestuur gaat het geld voor de aandelen inzetten om ICT-gerelateerde projecten in de varkenshouderij te ondersteunen of voor het aangaan van deelnemingen die aansluiten bij de doelstellingen van de vereniging.

Ongewijzigd

Voor de klanten verandert er niets. Agrovision blijft producten en diensten ongewijzigd leveren. Binnen CoMore wordt Agrovision een aparte bv. De businessunit blijft gevestigd in Deventer.

CoMore is sterk in zakelijke dienstverlening. Het dienstenpakket bestaat uit controle, onderzoek, keuring, inspectie, bemonstering, classificatie en verzekeringen. CoMore bestaat uit een holding en dochtermaatschappijen CBD, Verin, BV CBS, 2KP en CBS nv's.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer