Dirk Kloosterboer voorzitter Vion holding af

Door de verzelfstandiging van Vion Food en Vion Ingredients wordt het management van de ondernemingen ook anders.

Dirk+Kloosterboer+voorzitter+Vion+holding+af
©

Ingredients en Food krijgen ieder een eigen management met een eigen algemeen directeur (CEO). De twee CEO’s worden lid van het Bestuur van de financiële holding. Deze krijgt een financieel karakter en gaat zich onder meer richten op de verkoop van Ingredients.

Ingredients blijft onder leiding staan van Dirk Kloosterboer. Hij legt zijn taak als voorzitter van de holding neer, maar blijft als directeur van Ingredients wel lid van het bestuur.

Food

Food staat op dit moment onder interim-leiding van Stefaan Vansteenkiste. Hij zal naar verwachting binnen afzienbare termijn worden vervangen door een nieuwe algemeen directeur. To die tijd blijft hij ook lid van het bestuur van de holding.

Rob Ruijter wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van de holding. Ruijter was de afgelopen maanden actief als adviseur van de Raad van Commissarissen.

Financieel directeur

Ton Vernaus, de financiële topman en Lid van de Raad van Bestuur, verlaat per 1 mei 2013 de onderneming. De functie van financieel directeur in de holding wordt niet opnieuw ingevuld.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer