%27Voerbranche+moet+investeren+in+mestverwerking%27
© Nieuwe Oogst

'Voerbranche moet investeren in mestverwerking'

De mengvoerbranche moet samen met de hele veehouderijketen, waaronder Vion en FrieslandCampina, de handschoen oppakken om mestverwerking van de grond te krijgen. Dat stelt commercieel directeur Toine van Toor van voerleverancier ForFarmers.

'Dat daar geld voor nodig is, is helder. Maar hoeveel euro's wij en anderen daarin willen en moeten steken, ga ik nu niet zeggen', zegt Van Toor

Initiatieven

'Wij ondersteunen lokaal en op kleine schaal al veel initiatieven. In het groot moet je samen als veesector de schouders er onder zetten. Dat is de essentie van mijn boodschap. Vanuit onze brancheorganisatie Nevedi kunnen wij daar ook bij ondersteunen. In de loop van maart denk ik dat we meer duidelijkheid kunnen geven hoe dat vorm krijgt.'

Weer

 • Donderdag
  32° / 19°
  40 %
 • Vrijdag
  28° / 19°
  70 %
 • Zaterdag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer