Nieuwe sponsering Friese kaatsvereniging

Mijno van Dijk Mechanisatie en Agritronics, beide uit Sint Annaparochie, ondertekenen zaterdag 6 april een sponsorovereenkomst met Kaatsferening St.-Anne Drie Spul is út.

Als hoofd- en shirtsponsor hebben de beide bedrijven de afdelingsparturen van de KF in een nieuw tenue gestoken. De presentatie van de nieuwe kleding is zaterdag op de bedrijfslocatie van beide bedrijven aan de Hemmemaweg.

Beide ondernemingen willen met de sponsoring de band met de thuisbasis, St.-Anne, versterken en het wederzijdse belang in een stuk plattelandsontwikkeling en leefbaarheid onderstrepen.

Agrarische sector

Mijno van Dijk Mechanisatie is actief in de agrarische sector. Het mechanisatiebedrijf verkoopt onder andere trekkers en combines van John Deere, Bijlsma Hercules sorteer- en inschuurapparatuur en Dewulf aardappelrooiers.

Agritronics houdt zich bezig met automatisering en besturing van machines en apparatuur in de agrarische sector. Het bedrijf is vooral sterk in het ontwikkelen van specialistische en toegepaste elektronica in logistieke lijnen op het gebied van de aardappelverwerking.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer