Veenstra adviseur ruimtelijke kwaliteit ZH

Abe Veenstra is aangesteld als provinciaal Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit in Zuid-Holland (ZH). Hij volgt Eric Luiten op, meldt provincie Zuid-Holland.

Veenstra+adviseur+ruimtelijke+kwaliteit+ZH
© Provincie Zuid-Holland

De provinciaal adviseur heeft een onafhankelijke positie. Vanuit die rol kan hij gevraagd en ongevraagd advies geven. Dat doet hij aan zowel provinciale organisatie als andere partijen, over de wijze waarop de ruimtelijke kwaliteit in Zuid-Holland te verbeteren.

Veenstra is landschapsarchitect en ruim achttien jaar werkzaam in het vakgebied. Sinds enkele jaren heeft hij zijn eigen adviesbureau.

Friesland

De afgelopen vier jaar werkte hij bij Atelier Fryslân; een onafhankelijk adviesteam dat in opdracht van provincie Friesland adviezen uitbracht over ruimtelijke kwaliteitsvraagstukken in de provincie.

Veenstra: 'Ruimtelijke kwaliteit dreigt soms een wat abstract begrip te worden. Bij mijn werk in Friesland was daarom de insteek om aan de hand van tot de verbeelding sprekende adviezen het begrip ruimtelijke kwaliteit concreet te maken. Ook hier in Zuid-Holland wil ik me daar sterk voor maken.'

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer