New Holland CVT op 4-cilinder trekkers

New Holland introduceerde op de Sima landbouwbeurs in Parijs de T6 Auto Command serie. Met deze serie heeft New Holland voor het eerst de Auto Command CVT transmissie op viercilinder trekkers.

New+Holland+CVT+op+4%2Dcilinder+trekkers
© hendrik begeman

De serie bestaat uit drie trekkers: T6.140 (110 pk), T6.150 (121 pk) en de T6.160 (131 pk) pk. De typeaanduiding geeft het maximum vermogen met powerboost weer. De CVT heeft een bereik van 20 meter tot 50 kilometer per uur.

De trekkers zijn uitgerust met de SideWinder II bediening op de rechter armleuning en de Forced Based Handle voor de omkeerschakeling van de rijrichting.

Dat wil zeggen als je de bedieningshendel naar voren duwt, de trekker vooruit gaat. Hoe verder naar voren, hoe harder hij rijdt.

Powershuttle

Behalve met deze hendel kan de bestuurder het gaspedaal ook als rijpedaal gebruiken. Het kiezen van de rijrichting kan dan met de powershuttle of met een knop op de FBH-hendel.

De trekker voldoet aan de Tier 4A emissienorm door het gebruik van het SCR AdBlue (ECOBlue). New Holland attendeert op de gewichts-pk verhouding van de trekker van 30 kilo per pk.

Indruk maken

Voor wie indruk wil maken op de buren, kan kiezen voor een Maseratie blauwe (midnight blue) uitvoering met verchroomde delen. Een andere indrukmakende uitvoering op de beurs was het showmodel van de T5 in jeans stijl. Deze gaat niet in productie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / -2°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer