Maat 66ste op lijst invloedrijke bestuurders

Voorzitter Albert Jan Maat (59) van LTO Nederland is de hoogst genoteerde agrarische bestuurder in de Top 200 van invloedrijkste Nederlanders van de Volkskrant. Wel is hij gezakt van de 47ste naar de 66ste plaats.

Maat+66ste+op+lijst+invloedrijke+bestuurders
© jos van leeuwen

Voorzitter Bernard Wientjes (69) van VNO-NCW voert de ranglijst voor het 3de achtereenvolgende jaar aan. De verversing en verjonging van de bestuurlijke elitie verloopt traag, aldus de Volkskrant. 'Niet via het stemhokje, maar door coöptatie'.

Voorzitter Hans Biesheuvel (47) van MKB-Nederland, de 3de grote ondernemersvereniging in Nederland, komt nieuw binnen op nummer 43. De directeur van zowel VNO-NCW en MKB-Nederland, Niek-Jan van Kesteren (60) staat 6de.

Agrariërs

Verder is het aantal bestuurders met een agarische achtergrond dun gezaaid. Oud-landbouwminister Cees Veerman (63) staat op 155ste plek. Bestuurvoorzitter Aalt Dijkhuizen (59)van Wageningen UR komt nieuw binnen op plaats 182.

Verder hebben enkele (voormalige) bestuurders van de Rabobank een notering in de Top 200. Bestuurvoorzitter Piet Moerland staat het hoogst, op de 4de plek.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer