Classics sterk in Schijndel

Bij de roodbontkeuring tijdens de Midsummer Dairyshow, vorige week in Schijndel, waren de dochters van Classic succesvol. Publiekslieveling werd een nazaat van halfbroer Al. Par Stadel Elayo.

De roodbonte jonge koeien kenden met Barendonk Brasilera 12 een bekende als kampioen. De Classic-telg van Barendonk Holsteins in Beers won ook tijdens de NRM in deze klasse. In Schijndel werd ze ook algemeen kampioen.
Halfzus en stalgenote Barendonk Wilma 208 won bij de oudere koeien, terwijl Saskia, de Al. Par Stadel Elayo-dochter en publiekslieveling van de familie Janssen uit het Gelderse Balgoy in de middenklasse won.

De vaarzenkampioen zwartbont, Retraitehoeve Saskia 3 (v. Destry) van Willemse-Meulepas, is eveneens afkomstig uit Beers, terwijl Mr Burns-dochter Martha 78 van de familie Ubachs in Epen in de middenklasse won. Het kampioenschap oudere koeien en algemeen kampioenschap was voor Grashoek Nordika 5 (v. Colombo) van de familie Engelen uit Grashoek.

MRIJ

Bij MRIJ was de titel jong en algemeen kampioen voor Danielle 58 (v. Nicator) van Bart Vink uit Groot Ammers, terwijl Suzan 452 (v. Donald 563) van Frank van der Heijden uit Oost-, West- en Middelbeers won bij de oudere koeien.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer