Veehouders hebben inbreng bij MDV

Leveranciers van stalsystemen of –apparatuur, veehouders en anderen kunnen eigen inbreng leveren bij het certificatieschema Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV6).

Ook kunnen zij nieuwe ontwikkelingen melden aan Stichting Milieukeur (SMK). Dat kan door een herzieningsformulier in te sturen met een concreet voorstel voorzien van een korte argumentatie. Een en ander is onderdeel van een periodieke actualisatie dit jaar.

Verzoeken tot wijziging of het opnemen van een nieuwe techniek, worden alleen beoordeeld indien deze voldoende zijn onderbouwd met informatie, zo mogelijk uit onafhankelijk onderzoek. Waar van toepassing garandeert SMK vertrouwelijkheid van de informatie.

Deadline

Indienen van de www.smk.nl/nl/s342/SMK/Publicaties/Nieuws-en-persberichten/c1093-2012/n497-Herziening-Maatlat-Duurzame-Veehouderij-2012formulieren kan tot woensdag 22 augustus.

Het College van Deskundigen MDV behandelt de inbreng. De herzieningsconcepten worden eind september/begin oktober besproken in een openbare hoorzitting.

De in de loop van het jaar vastgestelde aanvullende besluiten worden ook verwerkt bij de actualisatie van de MDV-criteria.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer