Haifa lanceert online landbouwkenniscentrum

Meststoffenleverancier Haifa Chemicals zet een uitgebreid, interactief online kenniscentrum op. Dat vormt volgens het Israëlische bedrijf de eerste stap in een meerfasenplan voor het tot stand brengen van een social media platform in de land- en tuinbouw.

Iedereen die werkzaam is de land- en tuinbouw kan dit kenniscentrum raadplegen. Leden treffen in deze databank een grote hoeveelheid informatie aan, waaronder gewasgidsen, voedingsadviezen, resultaten van praktijkproeven en onderzoeksgegevens.

Net als artikelen over plantenvoeding en bemestingsmethodes als ook deskundige software. Het platform bevat ook een gebruiksvriendelijke applicatie voor het opzoeken van oplossingen voor specifieke gewassen en teeltmethodes.

Haifa community

Op Haifa's nieuwe www.haifa-group.com website bevindt zich ook de Haifa community. Dit is een hoogwaardig platform dat leden verbindt met landbouwers en deskundigen over de hele wereld.

Community-leden kunnen hier hun ervaring delen, overleggen met deskundigen en andere telers. Maar ook teeltresultaten voorleggen, foto's plaatsen, vragen stellen of problemen voorleggen voor onderlinge discussie.

Quick Response

Tegelijkertijd kondigt Haifa ook de introductie van Quick Response (QR) codes aan. Deze worden op de productverpakkingen van Haifa gedrukt en bieden directe toegang tot waardevolle kennis zoals gebruiksadviezen en speciale aanbiedingen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer