Stageplaats leerling bij Streekmarkt Twente

Streekmarkt Twente biedt leerlingen sinds kort de mogelijkheid hun maatschappelijke stage daar te lopen.

Elke eerste zaterdag van de maand vindt op het kerkplein van de Oude Blasiuskerk in Delden de Streekmarkt Twente plaats. Ruim 30 ondernemers uit de regio verkopen hier hun ambachtelijk gemaakte producten.

Vanwege de groei van de markt kan de organisatie wel wat extra handen gebruiken. Deze werden gevonden in de vorm van maatschappelijke stagiair(e)s. Dit schooljaar worden de begeleiding en de werving van leerlingen verzorgd door Projecten LTO Noord.

Opsteken

Marktmeester Gerda Voorthuis is positief over de leerlingen. 'Ze komen om te helpen, maar we vinden het ook belangrijk dat ze er wat van opsteken. Een streekmarkt is heel anders dan een weekmarkt of supermarkt. Alles wat verkocht wordt, is ambachtelijk geproduceerd in de regio. Dat maakt een streekmarkt uniek.'

De organisatie van Streekmarkt Twente heeft plaats voor meer maatschappelijke stagiair(e)s. Leerlingen kunnen kiezen uit verschillende opdrachten. Voor meer informatie neem contact op met Lieke van Berkum, projectleider bij Projecten LTO Noord: (088) 8886677 of via www.ltonoord.nl/maatschappelijkestage maatschappelijke stage.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer