Aftrap van project Melkkleuren

Zojuist is in Rotterdam de aftrap gegeven van het project Melkkleuren. Geen speeches, wel een groepsperformance van 10-tallen bijzondere Rotterdammers en plattelanders, die in estafette een kort verhaal vertelden, rapten of zongen over de rol die melk speelt in hun leven.

Aftrap+van+project+Melkkleuren
©

De grote animator van dit melkpromotieproject is kunstenaar annex vormgever Aziz Bekkaoui. Aziz, zoals hij wordt genoemd, wil de stad met het project kennis laten maken met haar agrarische roots. Hij probeert al sinds begin dit jaar op allerlei manieren verbindingen te leggen tussen de grote steden in Nederland en en de melkveesector.

LTO sloot eerder dit jaar al aan bij het project. Zo presenteerde de vakgroep Melkveehouderij in mei in hartje Amsterdam haar Toekomstvisie Melkveehouderij. In die visie staat dat LTO de mening van de burger in de stad uiterst serieus neemt bij haar verdere doorontwikkeling. Aziz speelde met dans, muziek en aankleding bij die presentatie een belangrijke rol.

Rotterdam

De hele maand oktober gaat Melkkleuren inwoners van Rotterdam activeren. Melkleuren organiseert evenementen, een tour langs de 'hotspots' van de Rotterdamse melkindustrie, workshops en gerichte media-acties.

Galerie Blaak10 is het middelpunt van de activiteiten. Het is laboratorium, expositieruimte en ontmoetingsplaats in één.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer