Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Bezoek van de ambassade'

Carolien Spaans van de Nederlandse ambassade is op bezoek bij Kees Huizinga, de Nederlandse boer in Oekraïne. Ze houdt zich als landbouwraadslid elke dag bezig met ondersteunen tussen het bedrijfsleven en de overheid. Dit doet ze op het gebied van land- en tuinbouw.

'Er is een extra stal bij gekomen', ziet de Spaans direct. Ze is al vaker op het bedrijf geweest. Maar Spaans is natuurlijk ook benieuwd naar hoe het land van Kees Huizinga erbij staat. 'Het ligt er heel mooi bij.'

Na het bezoek gaat Huizinga direct terug het land op. De DB-zaaimachine van John Deere met 24 meter breedte doet voor het eerst dit jaar zijn werk. Met een RX ervoor. 'Even afkloppen, hoor. Maar het afgelopen etmaal is het in ieder geval goed gegaan', stelt Huizinga voorzichtig.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer