Slootsmid toont nieuwe machines en innovatieve oplossingen

Landbouwmechanisatiebedrijf Slootsmid in het Gelderse Laren toont tijdens het paasweekend de nieuwste machines. Directeur André Ebbekink geeft een kleine tour langs de exemplaren die er het meest uit springen.

Het bedrijf speelt met de Paasshow Slootsmid in op actuele thema's, zoals het wegvallen van de derogatie, en ontwikkelde een graslandbemester om lage giften te kunnen uitrijden. 'Ook elektrificatie van het machinepark is een actueel thema. Dat moet in de landbouw nog beginnen', licht Ebbekink toe.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  19° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 14°
  20 %
Meer weer