Boerenprotesten: wat nu?

De afgelopen dagen vonden in Nederland en in de landen om ons heen boerenprotesten plaats. Boeren voeren actie voor betere prijzen en minder bureaucratie. In Brussel kwamen vorige week honderden trekkers bijeen voor een protest rond de EU-top.

In de Nieuwe Oogst-studio praat videojournalist Johan Wissink met Jasper Schel, vakredacteur Europees landbouwbeleid, over wat we de komende tijd kunnen verwachten. Daarnaast belt directeur Griet Lemaire van het Vlaams Infocentrum Land- en Tuinbouw vanuit Brussel in om de situatie in België te duiden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  60 %
 • Zondag
  9° / 3°
  60 %
 • Maandag
  9° / 4°
  40 %
Meer weer