Chris Deen vertrekt als CEO van ForFarmers

CEO Chris Deen van ForFarmers legt zijn functie per 1 februari 2023 neer vanwege gezondheidsredenen. In september maakte de onderneming bekend dat hij in verband hiermee voor langere tijd afwezig zou zijn. Hij kondigt nu zijn vertrek aan, zodat hij zich volledig kan richten op zijn herstel.

Chris+Deen+vertrekt+als+CEO+van+ForFarmers
© ForFarmers

Deen werd per 1 juli 2022 benoemd als CEO van ForFarmers. Daarvoor was hij CEO bij aardappelverwerker Aviko. Hij heeft bedrijfseconomie en informatiemanagement gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is ook opgeleid als registeraccountant.

De raad van commissarissen van ForFarmers start met het proces voor de opvolging van Deen. Tot aan de benoeming van een nieuwe CEO blijven CFO Roeland Tjebbes en COO Pieter Wolleswinkel de taken en verantwoordelijkheden van de CEO waarnemen. Dit doen ze al sinds zijn afwezigheid.

Tjebbes vervulde deze waarnemende taak dit jaar eerder in een tussenliggende periode, nadat de vorige CEO, Yoram Knoop, op 14 april na zijn tweede termijn vertrok.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  9° / 6°
  80 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 7°
  5 %
Meer weer