Agrarische medewerkers in het zonnetje gezet

Team Agro NL heeft 15 augustus uitgeroepen tot jaarlijkse 'Dag van de Agrarische Medewerker'. Veel agrarische bedrijven bedanken op die dag hun medewerkers, zoals ook maandag gebeurde bij Zuivelboerderij Effink in het Overijsselse Markelo.

'Samen zijn we voedselproducenten', zegt Joke Kottelenberg van Zuivelboerderij Effink. 'Dat doen de boeren niet alleen, maar met hun medewerkers.' Daarom krijgt agrarisch medewerker Jan Bussink een pakket vol lekkers. 'Bedankt! Een stukje waardering is zeker belangrijk.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer