Smartcontrol voor Hardi-veldspuit

De sectieschakeling en dosering van Hardi-veldspuiten met HC5500-bedieningspaneel zijn voortaan ook via isobus te bedienen. Daarvoor ontwikkelde Hardi het Smartcontrol-systeem.

Smartcontrol+voor+Hardi%2Dveldspuit
© Homburg

Het Smartcontrol-systeem is een koppeling die valt onder de Smartsolutions oplossingen van Hardi importeur Homburg uit het Friese Stiens. Smartcontrol kan het HC5500-bedieningspaneel aansturen via elk willekeurig isobus scherm, zowel nieuw als gebruikt. Hierdoor zijn de taakkaarten via bestaande en nieuwe gps-systemen te gebruiken. De uitgebrachte doseringen worden tegelijk gelogd en geregistreerd in het gps-scherm.

Smartcontrol neemt de bediening van de spuit overigens niet over, deze blijft uiteindelijk gelijk. De gps-aansturing van secties en de dosering worden wel overgenomen en zijn zo bijvoorbeeld te gebruiken via een Fendt One of John Deere AutoTrack ready isobus gps-scherm. Smartcontrol is daarbij ook te gebruiken op Kuhn/Rauch-strooiers die beschikken over de Quantron A- of E-bediening.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
Meer weer