POAH! Claas 810

Vandaag in POAH!: Te veel stickers plakken op een trekker vonden de broers Roy en Lex van Duren zonde, daarom kozen ze bij Loonbedrijf van Duren uit het Drentse Linde voor zwarte velgen onder al hun trekkers. Zo zijn ze in de buurt goed herkenbaar. Deze Claas 810 met 210 pk, vario bak en een topsnelheid van 60 km/u is speciaal aangeschaft voor het zware werk.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer