Kijk+naar+LTO%2Dtalkshow+%23vooronsland
Nieuws
© LTO Nederland

Kijk naar LTO-talkshow #vooronsland

In de sfeervolle ambiance van Boerderij 't Paradijs in Barneveld praat journalist Roelof Hemmen met LTO-bestuurders Dirk Bruins, Léon Faassen en Wim Bens over de grote vraagstukken die spelen in de agrarische landbouw.

Met deze talkshow wil LTO Nederland in de aanloop naar Prinsjesdag een signaal afgeven aan de politiek. Een van de vragen die aan bod komt, is hoe het agrarische ondernemerschap zich verhoudt tot de behoefte van de overheid om alles tot in detail te regelen?

Gasten aan tafel tijdens deze talkshow zijn boerin Heleen Lansink (De Melktapperij), NAJK-voorzitter André Arfman en Food Hub-oprichter Joris Lohman.Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 15°
  70 %
 • Vrijdag
  14° / 6°
  30 %
Meer weer