Doe mee met onze campagne #vooronsland

#Vooronsland luidt de titel van de campagne van de gezamenlijke LTO-organisaties voor Prinsjesdag (15 september) en de Tweede Kamerverkiezingen (17 maart 2021).

Doe+mee+met+onze+campagne+%23vooronsland
© ZLTO

De boodschap is meervoudig positief: het gaat om de toekomst van het land dat boeren en tuinders bewerken en beheren. Wij zorgen voor gezond basisvoedsel, een vitaal platteland en een sterke economie. Welvaart en welzijn hangen voor een belangrijk deel van ons, boeren en tuinders, af. Het lijkt zo vanzelfsprekend.

De tijd is rijp dat de volledige agrarische sector een duidelijk geluid laat horen; vandaar deze campagne. Wij willen investeren in een duurzame toekomst, want we willen niet afhankelijk zijn van grillige Haagse politieke dagkoersen.

Geef boeren en tuinders ruimte, letterlijk en figuurlijk: op het gebied van voedsel, water, energie en plattelandsbeheer. Ambities, gevat in heldere doelen: prima! Maar alsjeblieft: geen papieren werkelijkheden, projecties, wensdenken en micromanagement. Betuttel boeren en tuinders niet, maar laat ze ondernemen. Dat is goed voor ons land en dat is beter voor iedereen.

Ambities, gevat in heldere doelen: prima! Maar alsjeblieft: geen papieren werkelijkheden, projecties, wensdenken en micromanagement

Wim Bens, bestuurslid LTO Nederland

Samen met u willen we luid op de trommel slaan. We zullen een eigen Troonrede publiceren, het bestuur laat zich interviewen en we starten een socialmediacampagne. Waarom? We willen 'Den Haag' en het land luid en duidelijk laten horen en zien hoe ontzettend belangrijk wij zijn voor welvaart en welzijn in Nederland.

Doe mee met het posten van vlogs en foto's met de hashtag #vooronsland. Laten we met trots uitdragen dat boeren en tuinders garant staan voor een mooie en gezonde toekomst: voor Nederland, voor agrarisch ondernemers, nu en toekomstige generaties.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer