FDF+trommelt+boeren+opnieuw+op
Nieuws
© Tienke Wouda

FDF trommelt boeren opnieuw op

Farmers Defence Force roept boeren op om maandag tussen 12.30 en 14 uur met trekkers langs opritten van snelwegen te gaan staan. Dat blijkt uit een bericht dat verspreid wordt via sociale media.

Rond dat tijdstip is er een overleg van de belangenbehartigers met landbouwminister Carola Schouten en de provincies over de stikstofimpasse en de oplossingen die het Landbouw Collectief daarover heeft aangedragen afgelopen woensdag. Farmers Defence Force is daar ook in vertegenwoordigd.


Het opstellen van trekkers langs de opritten van snelwegen moet als waarschuwing dienen tijdens het overleg. 'Trekkers, vlaggen op de kop en uiteraard FDF-tenues. Ze moeten weten dat de moraal hoog is en de moeite voor ons FDF'ers klein. Show them the muscles', staat in de oproep van FDF-voorzitter Mark van den Oever.

Weer

 • Zondag
  20° / 13°
  50 %
 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 10°
  20 %
Meer weer