Kubo Group winnaar Hillenraad100

Kubo Group is winnaar geworden van de Hillenraad100 van 2019. Dat bleek vrijdag tijdens het Hortigala in de Haagse Ridderzaal.

Kubo+Group+winnaar+Hillenraad100
© Thierry Schut

Op basis van een uitgebreid beoordelingsmodel, waardering door de Peergroup en de visie en opinie van het Expertcomité kwam de KUBO Group naar voren als overall winnaar van de Hillenraad100-competitie. Het bedrijf sleepte ook de themaprijs technologiebedrijf van het jaar 2019 in de wacht.


'Kubo Group is een sterspeler in hoogwaardige kastechnologie. De onderneming speelt uitermate goed in op de internationale vraag naar productie onder gecontroleerde omstandigheden, waarbij zowel de technologie als de operationele toepassing ervan centraal staan', luidde het oordeel over de winnaar.

Opgeschud

De Hillenraad100 telt dit jaar dertien nieuwkomers en de top-10 is flink opgeschud. 'De grote veranderingen in de lijst van dit jaar laten zien welke tuinbouwondernemingen succesvol zijn in een snel veranderende wereld en welke ondernemingen nog duidelijk zoeken naar een stevige, internationale positie', zegt Martien Penning van Hillenraad.

Tijdens het Hortigala van het Jaar kreeg ook een aantal andere ondernemingen een eervolle prijs uitgereikt in verschillende categorieën. Vreugdenhil-Klugt Combinatie werd uitgeroepen tot meest toekomstgerichte onderneming van het jaar 2019 en Nature's Pride mag zich de internationale onderneming van het jaar noemen.

Familiebedrijf

Lof was er ook voor Royal Brinkman, dat werd uitgeroepen tot familiebedrijf van het jaar. Het Hortigala werd geopend door minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer