AgroTechniek Assen 2019 driekwart volgeboekt

De nieuwe beurs AgroTechniek Assen 2019 die afgelopen voorjaar is gelanceerd, is voor driekwart volgeboekt. Een groot aantal exposanten heeft zich al ingeschreven, waaronder bekende trekker- en machinemerken.

Zo reserveerden grote trekkermerken en akkerbouw- en veehouderijmerken John Deere, New Holland, Fendt, Case Steyr, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Grimme, Dewulf, AVR, DSD, Spinder en JOZ standruimte. Maar er zijn ook nieuwkomers, zoals Kverneland, Vlaming, Wingssprayer en Van der Maar.

Boeren, loonwerkers en andere agrarische professionals zijn van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december welkom in de Expo Assen naast het TT-circuit.

Programma

Naast de machines van de deelnemende merken wordt er op AgroTechniek Assen 2019 een inhoudelijk programma geboden aan bezoekers. Zo gaat het Fedecom opleidingsplatform TIM op de beurs de instroom van jongen mensen in de agrosector promoten.

Daarnaast wordt de laatste stand van zaken op het gebied van landbouwprecisietechniek getoond in een smartfarmingpaviljoen. Verder houdt loonwerkersvereniging Cumela voor haar noordelijke leden workshops over een betere digitalisering van loonbedrijven.

AgroTechniek Assen is dagelijks open van 10 tot 18 uur en op woensdag tot 22 uur. De organisatie van de beurs is in handen van de Fedecom-beursorganisatie en Libéma beurzen en evenementen. Kijk voor meer informatie op www.agrotechniekassen.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  22° / 15°
  75 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  65 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  60 %
Meer weer