Demoslager+wint+Gouden+Trekker+Award
Nieuws
© Arie Meijer

Demoslager wint Gouden Trekker Award

Demoslager Gertjan Kiers heeft de Gouden Trekker Award gewonnen. De prijs werd vrijdagmiddag uitgereikt op het festivalterrein van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Kiers is de eerste persoon die de award wint. De Gouden trekker Award is een initiatief van Team Agro NL. De award gaat naar de persoon of organisatie die zich hard maakt voor de agrarische sector. Het is voor het eerst dat boeren in Nederland een prijs uitreiken aan burgers die zich hard maken voor de land- en tuinbouw en het platteland.

Andere genomineerden waren Koning Willem-Alexander en koningin Máxima, Yvon Jaspers, Bennie Jolink/Normaal, Ester Broug (Boerenfluitjes) en festival de Zwarte Cross. De nominaties voor de Gouden Trekker kwamen tot stand na aanmelding van kandidaten op goudentrekker.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  5° / 1°
  70 %
 • Zondag
  4° / 0°
  60 %
 • Maandag
  4° / 0°
  20 %
Meer weer