Brabantse+Emmy+Wouters+wint+iPhone
Nieuws
© Archief

Brabantse Emmy Wouters wint iPhone

Emmy Wouters uit Odiliapeel is de winnaar van de zomerfotoactie van Nieuwe Oogst. Ze zond een foto van een romantisch etentje met haar vriend op Kreta in. Wouters was blij verrast, toen ze hoorde dat ze de iPhone 7 had gewonnen.

Toch vatte ze in haar foto prima de eisen van de zomerfotoactie van Nieuwe Oogst samen: een zomerse foto met daarop zichtbaar de NieuweOogst.app. De redactie ontving naast haar foto nog tientallen andere inzendingen.

Wouters, boerendochter en werkzaam als receptionist bij DLV Advies, stuurde haar foto in met de volgende toelichting: ‘Gisteren zijn wij thuisgekomen van een heerlijke vakantie op Kreta. De laatste weken had ik mijn vriend Mark van Sleeuwen, die bij Derks Gewasbescherming in Volkel werkt, erg weinig gezien vanwege de droge periode: druk met haspels en in de nacht gewas spuiten’, schrijft ze.

Winnende foto

© Emmy Wouters

‘We hebben ontzettend genoten van onze vakantie. Via de NieuweOogst.app waren we op de hoogte van het recente nieuws. Tijdens een etentje op een balkon (erg romantisch voor een boer) hebben wij de foto gemaakt.’

© Emmy Wouters

Goodiebag

Veehouder Herrald Kuijers uit Staphorst stuurde voor de fotowedstrijd een foto in vanuit zijn trekkercabine naast een maisveld, terwijl hij via de NieuweOogst.app een nieuwsbericht las over de droogte die ook de maisteelt tartte. Voor zijn inzending ontvangt hij een Nieuwe Oogst-goodiebag.

© Herrald Kuijers

‘Ik heb de app van Nieuwe Oogst op de telefoon. Zo word ik dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes. Ik zag deze winactie staan en op vakantie gaan is niet echt wat voor mij. Met de droogte van deze zomer stond onze mais er nog aardig goed bij. Dit was voor mij wel net zo rustgevend als een week vakantie.’

NieuweOogst.app

De NieuweOogst.app brengt het laatste nieuws, verdiepende verhalen, de video’s van NieuweOogst.tv, marktprijzen en het agrarische weer. Waarom de app downloaden?

• Agrarisch nieuws op telefoon en tablet;
• Dagelijks nieuwe video’s;
• Actuele marktprijzen en noteringen;
• Agrarisch weerbericht;
• Pushberichten bij belangrijke gebeurtenissen.

De NieuweOogst.app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Download de app en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de land- en tuinbouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 16°
  80 %
 • Zondag
  23° / 15°
  20 %
 • Maandag
  27° / 14°
  10 %
Meer weer