Dutch Flower Group haalt Parfum Flower Company binnen

Dutch Flower Group in Aalsmeer heeft de Parfum Flower Company binnengehaald. Dat heeft het sierteelthandelsconcern bekendgemaakt.

Dutch+Flower+Group+haalt+Parfum+Flower+Company+binnen
© FloraHolland

De Parfum Flower Company is marktleider op het gebied van geurende rozen en brengt die vanuit haar vestiging in Nederland naar wereldwijde bestemmingen. Binnen de Dutch Flower Group zal het bedrijf een eigen positie innemen op dit onderscheidende pakket van rozen.

Via het platform van Coloríginz werkt de Parfum Flower Company verder aan de uitbouw van haar marktpositie, meldt de Dutch Flower Group.De directie van het rozenbedrijf blijft na de overname ongewijzigd.

Verhuizen

Wouter de Vries blijft als algemeen directeur leiding geven aan dit nieuwe onderdeel van de Dutch Flower Group. Halverwege juli 2018 zal het bedrijf verhuizen naar een eigen onderkomen op het bedrijventerrein Zuid in De Kwakel.

'Wij zien grote kansen voor uitbouw van onze marktpositie in deze strategische alliantie', stelt De Vries. 'Met name het internationale netwerk van exporterende groothandelsbedrijven waarmee de Dutch Flower Group samenwerkt, kan hieraan een grote bijdrage leveren.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer