Internationale+webshop+Agrarada+voor+onderdelen
Nieuws
© Eigen Foto

Internationale webshop Agrarada voor onderdelen

Agrarada heeft een internationale webshop gelanceerd met originele machineonderdelen voor onder andere Grimme, Asa-lift, Holaras, Ferbo en Vaia. De online onderdelenmagazijn is 24 uur per dag beschikbaar.

Johan Kruijthoff, eigenaar van het Poolse bedrijf Agrarada en tevens medevennoot in het Nederlandse akkerbouwbedrijf Novifarm, weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het in de landbouw is om snel aan machine onderdelen te kunnen komen. De webshop wordt daarom dagelijks aangevuld met onderdelen.

Tegelijkertijd wordt het steeds gebruikelijker om zaken online te bestellen. Een webshop voor deze specifieke machine onderdelen bestond echter nog niet. Samen met zijn zakenpartner Arek Brzyski heeft hij daarom een internationale webshop gelanceerd met een grote diversiteit aan originele onderdelen.

Landbouwmechanisatiebedrijf

Kruijthoff en Brzyski zijn sinds 1999 actief met hun landbouwmechanisatiebedrijf Agrarada gevestigd in Polen. Agrarada is gespecialiseerd in landbouwmachines voor de teelt, opslag en verwerking van aardappelen, uien, wortelen en bieten.

Kruijthoff heeft veel praktijkervaring als medevennoot in het Nederlandse akkerbouwbedrijf Novifarm, afgelopen jaar verkozen als agrarisch ondernemer van jaar. Brzyski heeft zijn jarenlange ervaring opgebouwd in Duitsland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  18° / 8°
  20 %
 • Zondag
  19° / 10°
  40 %
 • Maandag
  16° / 12°
  70 %
Meer weer