E%2Dlearning+Varkenshouderij+gelanceerd+op+LIV+Venray
Nieuws
© Twan Wiermans

E-learning Varkenshouderij gelanceerd op LIV Venray

Op een eenvoudige en interactieve manier uw kennis over de varkenshouderij vergroten, opfrissen en bijhouden. Dat is het doel van de E-learning Varkenshouderij. Tijdens de LIV van 6 tot en met 8 maart in Venray, kunnen belangstellenden zich al registreren voor dit platform.

E-learning Varkenshouderij is ontwikkeld vanuit het onderwijs samen met Topigs Norsvin, Trouw Nutrition en Boehringer Ingelheim. Deze bedrijven delen de visie dat kennis de basis vormt voor een gezonde varkenshouderij en dat die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het e-learningplatform is vanaf 1 april beschikbaar is voor varkenshouders, medewerkers, studenten en andere geïnteresseerden.

E-learning Varkenshouderij bestaat uit zes modules. Aan de hand daarvan worden alle stadia in de varkenshouderij doorlopen. In de eerste module, die vanaf 1 april beschikbaar is, meer over kraamstalmanagement. De tweede module 'Inseminatie en drachtstal' wordt eind juni verwacht. De overige modules volgen later dit jaar.

Registratie op LIV

Van 6 tot en met 8 maart tijdens de LIV Venray kunnen varkenshouders zich alvast registreren om op 1 april ook direct toegang te hebben tot het platform. Kennismaken met E-learning Varkenshouderij kan tijdens de LIV op de stand van Topigs Norsvin en Boehringer Ingelheim.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer