Malone+hooibouwmachines+komen+naar+Nederland
Nieuws
© Eigen Foto

Malone hooibouwmachines komen naar Nederland

Naast opraapwagens van Malone importeert mechanisatiebedrijf RosierGreidanus uit Winsum (Friesland) nu ook de maaiers en schudders van het Ierse merk naar Nederland.

De maaiers van Malone bestaan nu uit een drietal types in de Procut-serie: de 700, 800 en 900. De machines hebben werkbreedtes van respectievelijk 2,10 meter, 2,40 meter en 2,90 meter.

De maaiers zijn voorzien van een gegalvaniseerd maaiframe en worden aangedreven door een powerband. In de toekomst zullen de types lijnmaaiers verder worden uitgebreid met grotere werkbreedtes en mogelijk een triple-maaier.

Schudders

De schudders van Malone worden in de hef gedragen. De Tedd-Air schudders zijn voorzien van een haaktand, voor een goede opname van het gras en een hoge capaciteit. De schudders zijn standaard voorzien van een kantschudinrichting.

De Tedd-Air serie bestaat types (570 en 840) met werkbreedtes van 5,74 meter (vier roteren) en 8,45 meter (zes rotoren). In de toekomst zullen er schudders komen met grotere werkbreedtes.

De machines van Malone kenmerken zich door de degelijke Ierse bouw. Mechanisatiebedrijf RosierGreidanus importeert naast Malone onder andere ook de merkenZunhammer, Holmer, Budissa en Annaburger.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  31° / 16°
  10 %
 • Woensdag
  35° / 20°
  10 %
 • Donderdag
  36° / 21°
  10 %
Meer weer