Vandalen+zagen+2500+bomen+om+bij+fruitteler
Nieuws
© Politie West Maas en Waal

Vandalen zagen 2500 bomen om bij fruitteler

Vandalen hebben afgelopen dagen 2500 fruitboompjes omgezaagd bij een fruitteler in Altforst. De afgelopen maanden zijn al honderden bomen in de regio West Maas en Waal vernield, meldt Omroep Gelderland.

Er werden onder meer fruitboompjes omgezaagd in Horssen en Boven-Leeuwen. Eerder deze maand waren maisboeren ook het slachtoffer van vandalen, geeft Omroep Gelderland aan.

Hooibalen werden vernield, metalen pinnen aan maisplanten vastgemaakt en ook werden scheuren ontdekt in de zeilen die het mais beschermen. De politie onderzoekt de vernielingen en kijkt of er een verband is tussen de zaken.

Weer

 • Woensdag
  22° / 15°
  75 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  60 %
Meer weer