VGB-award voor Agro Fleur Select

Agro Fleur Select heeft donderdag de award van de Vereniging Groothandel Bloemisterijproducten (VGB) gewonnen tijdens de NZBT-keuring op het Zomerbloesem Event in Naaldwijk. Het bedrijf won de prijs met zijn Amarine 'Belladiva Emanuelle'.

VGB%2Daward+voor+Agro+Fleur+Select
© meesterteler

De Mijn Bloemist Award van de Vereniging Bloemisten Winkeliers (VWB) voor het meest onderscheidende product van de tentoonstelling is uitgereikt aan kwekerij J. Fokker voor haar Sanguisorba officinalis 'Rising Star'.

Meesterteler Award

De Meesterteler Award, bedoeld voor het kwalitatief beste product uit de tentoonstelling, is in de wacht gesleept door kwekerij Landjuweel uit Steenbergen voor Leycesteria formosa 'Purple Rain' met een zeer hoge score van 9,65. Dit bedrijf won ook in de categorie 'overige snijbloemen'.

De eerste prijs voor Hydrangea was voor kwekerij Vicini met een score van 9,43 voor de Hydrange macrophylla 'Mariama'. De Groothandelsprijs voor Lisianthus ging naar kwekerij Montana met een score van 9,52 voor haar Lisianthus russellianum gevuldbloemig 'Alissa Champagne'.

Grassen

Kwekerij N.G. Wigchert won in de categorie Delphinium Delphinium 'Dewi Impressive', score: 9,53. De eerste prijs voor Grassen is gewonnen door kwekerij J. Fokker met een score van 9,50 voor Panicum virgatum 'Squaw'.

De titel bij de Anthirrhinum was voor kwekerij E.G. van Ooyen voor Anthirrhinum majus 'Potomac Lavender' met een score van 9,56. De eerste prijs voor bes- en trekheesters, gesponsord door My Blush, ging naar kwekerij Gerard van Rijbroek met een score van 9,58 voor Symphoricarpos 'Magical Pride'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer