Vlaming Agri importeur van Landquip veldspuiten

Vlaming Agri importeert sinds kort Landquip veldspuiten uit Engeland. De eerste Landquip veldspuit zal de importeur op Potato Europe presenteren.

Vlaming+Agri+importeur+van+Landquip+veldspuiten
© Eigen Foto

Op Potato Europe in Emmeloord staat een Massey Ferguson op Soucy Tracks met een Landquip Condor gedragen veldspuit. Deze combinatie gaat daarna naar de Bejo Open days in Warmenhuizen.

Landquip ontwikkelt en produceert al dertig jaar veldspuiten. Alle veldspuiten zijn voorzien van aluminium bomen en een gepatenteerd balans systeem. Qua aansturing van de veldspuit zijn er vele mogelijkheden.

Gedragen modellen

Het assortiment bestaat onder andere uit de gedragen modellen Cropmaster en Condor. Deze hebben een boombreedte van 12 tot 30 meter en een tankinhoud van 1.300 tot 1.900 liter. Daarnaast is er keuze uit fronttanken van 1.100, 1.500 en 1.900 liter.

De getrokken modellen Electra en Intrac zijn er met boombreedtes van 18 tot 48 meter en een tankinhoud van 2.500 tot 6.000 liter.

Zelfrijder

De Landquip CV is een volledig hydraulisch aangedreven machine met vierwielbesturing. Er is keuze uit een tankinhoud van 3.000, 3.500 en 4.000 liter. De werkbreedte is 18 tot 44 meter. De cabine is ver naar voren geplaatst voor een optimaal zicht en een goede gewichtsverdeling.

Naast de Landquip CV zelfrijder is er ook de Landquip Fastrac. Deze zelfrijdende spuitmachine heeft een onderstel van JCB en opgebouwde Landquip veldspuit. Het onderstel van de JCB is verlengd en de cabine is naar voren geplaatst om een goede gewichtsverdeling te creëren.

De Landquip Fastrac is een comfortabele machine waarmee met gemak 60 kilometer per uur is te rijden. De tankinhoud is 4.000, 4.500 of 5.000 liter, terwijl de werkbreedte tot 44 meter gaat.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 8°
    20 %
Meer weer