Ei-Facebookactie loopt haast uit de hand

'Deel dit bericht voor 10 gezonde eieren'. Deze Facebookactie van Alex Janssen bleek onverwacht een groot succes. Meer dan 4000 mensen deelden tot nu toe zijn bericht. Het rondbrengen op Wereld Ei Dag wordt een uitdaging.

Ei%2DFacebookactie+loopt+haast+uit+de+hand
© Eigen Foto

Daarbij krijgt hij hulp van de MmmEggies. 'Door de overweldigende belangstelling kan ik dat op Wereld Ei Dag, 13 oktober, niet alleen', schrijft hij op zijn Facebookpagina. De actie eindigt vrijdagavond 4 augustus.

Janssen, verkoopleider Vepymo, en voorzitter van de stichting Blij met een Ei, had in een bericht op Facebook gesteld dat eieren gezond zijn. Ook vroeg hij lezers om zijn bericht te delen, met tien eieren als beloning.

Wie kakelen wil moet ook eieren leggen. Ofwel niet alleen beloven, maar ook doen, stelt hij op Facebook. Ook stelt hij dat de belangstelling overweldigend is.

Sector onterecht moeilijk

'Bedankt voor het delen van mijn bericht en de aandacht die het opgeleverd heeft voor een sector die het volledig onterecht moeilijk is gemaakt', vervolgt hij.

De actie van de man uit Hegelsom, was ook de regionale media opgevallen. Zo hebben Omroep L1 en dagblad De Limburger aandacht besteed aan zijn bijzondere oproep.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer