FrieslandCampina sponsort wielerploeg LottoNL-Jumbo

FrieslandCampina heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan de wielerploeg LottoNL-Jumbo. Dat maakte het team van manager Richard Plugge op de rustdag in Saint-Étienne bekend.

FrieslandCampina+sponsort+wielerploeg+LottoNL%2DJumbo
© RFC

FrieslandCampina wil via de ploeg reclame maken voor de nieuwe productlijn Vifit Sport. De coöperatie heeft de intentie om in de toekomst de samenwerking uit te breiden.

'Het is fantastisch nieuws dat een Nederlandse multinational ervoor kiest om in de wielersport te stappen', vertelt Plugge. Vifit wordt de vijfde sponsor van het team naast Lotto, Jumbo, BrandLoyalty en Bianchi.

Sportvoeding

Bestuursvoorzitter Roelof Joosten van FrieslandCampina is verheugd over de samenwerking. 'Wij zijn er erg trots op. Met Vifit Sport ontwikkelen we sportvoeding gebaseerd op eiwitten uit zuivel. Die kunnen bijdragen aan een verantwoorde levensstijl, een belangrijke pijler onder onze strategie.'

De sporters van Team LottoNL-Jumbo laten volgens hem zien hoe belangrijk goede voeding is om een topprestatie te kunnen leveren. 'Deze overeenkomst zien we als de start van een langdurige samenwerking. We gaan duurzaam aan een topteam bouwen waarin talenten zich kunnen ontwikkelen tot winnaars.'

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer