Oldtimerdag zoekt David Brown-trekker

De Nationale Oldtimerdag wordt 18 juni op de Bataviaboulevard in Lelystad gehouden. Vier oldtimer auto's laten zich vergezellen door vier oude trekkers van hetzelfde merk. Een David Brown-trekker wordt nog gezocht.

Oldtimerdag+zoekt+David+Brown%2Dtrekker
© Eigen Foto

De Nationale Oldtimerdag blijkt met 420 historische automobielen de grootste in zijn soort te zijn in de Benelux. Dit jaar wil de organisatie een extra dimensie aan het evenement toevoegen. Het plan is om vier exclusieve automobielen te laten vergezellen door een viertal landbouwtrekkers van hetzelfde merk.

Het gaat om vier bijzondere sportautomobielen, namelijk een Renault Alpine A110 uit 1970 en winnaar van de Rally van Monte Carlo in 1971, een Aston Martin DB 2/4 uit 1954 bekend uit James Bond films, een Lamborghini Espada II uit 1970 en tenslotte een Porsche 356 SC uit 1964.

David Brown

Voor het merk Aston Martin zoekt de organisatie een trekker van het zustermerk David Brown. Gegadigden kunnen zich melden bij William van der Meulen: williamvandermeulen@oldtimerdaglelystad.nl. De organisatie heeft hiervoor ook contact opgenomen met de Oude Trekker en Motoren Vereniging.

Er zijn meer merken die zowel auto's en trekkers hebben gemaakt, maar daar wil de organisatie bij volgende edities kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer