Van+Dam+laat+SP+wachten+op+antwoord+geitenhouderij
Nieuws
© Huisman Media

Van Dam laat SP wachten op antwoord geitenhouderij

De Kamervragen van de SP over het groeiend aantal melkgeiten in Nederland, beantwoordt staatssecretaris Martijn van Dam niet binnen de gebruikelijke termijn van drie weken.

De SP-Kamerleden Frank Futselaar en Lilian Marijnissen stelden deze Kamervragen op 20 april 2017 aan Van Dam. De staatssecretaris van Economische Zaken liet op 8 mei in een brief aan de Tweede Kamer weten dat het antwoord op de kamervragen worden uitgesteld.

Vanwege de voor de beantwoording benodigde interdepartementale afstemming kunnen deze vragen niet binnen de gebruikelijke termijn van drie weken worden beantwoord. Van Dam liet weten ernaar te streven om deze vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 9°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 14°
  70 %
 • Woensdag
  18° / 12°
  50 %
Meer weer