Ceva Santé Animale neemt negen Merial-vaccins over

Ceva Santé Animale neemt negen Merial-producten over van Boehringer Ingelheim. De Europese Commissie gaf hier vorige week groen licht voor.

Ceva+Sant%C3%A9+Animale+neemt+negen+Merial%2Dvaccins+over
© Pixabay

Met de overname versterkt Ceva haar positie op de markt van varkensvaccins. De overname is onderdeel van de inlijving van Merial door Boehringer Ingelheim. Deze overeenkomst zal Ceva's Europese en wereldpositie, in het bijzonder in varkensvaccins, aanzienlijk versterken.

Het gaat om Circovac (met uitzondering van de VS), Progressis, Mucosiffa, Parvovax, Parvoruvax, EQUIOXX (met uitzondering van de VS), Genixine, Ketofen® 1% injectie en tablets (met uitzondering van Canada) en Ketofen® 10% injectie (met uitzondering van Canada).

Overname Merial

Met de overeenkomst wordt weg vrijgemaakt voor de overname van Merial van moederbedrijf Sanofi door Boehringer Ingelheim. Voor die overname moest een deel van de productie worden afgestoten, omdat anders de Boehringer Ingelheim een té grote positie zou innemen.

Inruilen

Sanofi en Boehringer Ingelheim kwamen deze zomer overeen dat Merial naar Boehringer Ingelheim gaat, terwijl in deze ruil de Consumer Healthcare business met Sanofi een nieuwe eigenaar krijgt. Die laatste transactie had al een goedkeuring van de Europese Commissie.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer